LABORATORI DE NOVES NARRATIVES

Presentem un banc de recursos creats per les persones i entitats participants d’Actuant amb cures, que ens mostren propostes alternatives per repensar com comuniquem des d’una perspectiva decolonial el processos migratoris. En aquest espai trobareu podcasts, videoassaig, guies didàctiques, dossiers pedagògics i molt més. 

Pòdcast

Acompanyem processos de creació de pòdcast formats per col·lectius de dones de diferents orígens, per tal que funcionin d’altaveu des d’on comunicar inquietuds, vivències i reivindicacions sense intermediaris. A través del pòdcast construïm el nostre propi mitjà de comunicació.

Fotoexplorant

El projecte Fotoexplorant és un procés de creació artística i comunitària dinamitzat per joves d’origen marroquí del col·lectiu Infraexpuestos i amb la participació de grups de dones migrants, que proposen nous imaginaris sobre la migració a través de l’audiovisual i la fotografia. 

Comunicació noviolenta

La comunicació noviolenta (CNV) és un mètode que transforma la manera de relacionar-nos, fomentant confiança, entesa, respecte i col·laboració. Oferim formació en CNV per a la diversitat i la no-discriminació i hem fet diverses publicacions i materials d’iniciació en els seus principis i pràctiques. Consulta’ls!

Grup de dones

Acompanyem un grup de cures entre dones migrades, un espai segur on compartir experiències, emocions i reptes, promovent el suport mutu. Aquestes trobades fomenten l’autocura afavorint el benestar individual i col·lectiu. 

Consulta més materials al banc de recursos del Laboratori de noves narratives!

Actuant amb cures, noves narratives comunitàries

Un espai per contribuir a crear noves narratives col·lectives sobre la migració.