EL PÒDCAST

Entenem el pòdcast com una eina per crear el nostre propi mitjà per a comunicar. A través de la paraula, el pòdcast té un sentit comunitari en tant que es configura com un mosaic de veus i punts de vista que es construeix teixint històries, sabers i lluites.

arrels
identitats
orígens

Podcast Raices I i II

Durant l’estiu de 2022, vam iniciar un procés de creació de pòdcast amb col·lectius de dones de diferents orígens amb l’objectiu de visibilitzar les seves reivindicacions i inquietuds. Però, sobretot, un pòdcast fet amb l’excusa real de construir un espai segur on poguessin comunicar, sense intermediaris, els seus missatges amb una narrativa pròpia.

El resultat es va traduir en el programa Raíces I i II, un pòdcast de dos episodis elaborat pels col·lectius Braassavola i Esperanza, amb la dinamització de la periodista Marta Molina. 

En aquest pòdcast, sentim les veus de les qui resisteixen, s’indignen, tenen esperança, sororitat i reivindiquen els drets humans, tot construint comunitat. Aquest pòdcast és un testimoniatge de la resistència de l’esperit humà i una exploració dels principis que ens uneixen a totes.

Raíces y Alas: Voces en movimiento

Partint de l’experiència prèvia amb el pòdcast Raíces I i II, presentem un nou procés de creació de pòdcast amb la col·laboració de l’Associació Dones pel Futur i la dinamització de la periodista Marta Molina. Acompanyeu-nos en aquest pòdcast per descobrir les seves experiències i conèixer una mirada plena d’il·lusió, valors, cor i esperança, obrint les ales per volar sense deixar l’origen.

En aquest primer episodi, a més, us expliquem l’emocionant intercanvi cultural que vam fer amb un grup de dones de Guatemala que han creat la ràdio comunitària Jun Na’Oj, reforçant la idea de fer xarxa entre dones d’altres països per créixer, expandir-nos i enfortir-nos.

Actuant amb cures, noves narratives comunitàries

Un espai per contribuir a crear noves narratives col·lectives sobre la migració.